HTML

Tőről metszett kettős mérce

Világszerte, de a magyar közéletben különösen jellemző a kettős mérce, ami elsősorban az eufemisztikusan "balliberális" médiaként aposztrofált nyomasztó túlsúlyú lakájmédiának köszönhető. A blog célja elsősorban a hazai nyilvánosság által alkalmazott kettős mérce könyörtelen leleplezése.

Friss topikok

Linkblog

Hogyan manipulál mindannyiunkat a cselédmédia?! IV.

2011.05.16. 12:01 proeskontra

Pár héttel ezelőtt a győri időközi választáson nem a Fidesz jelöltje győzött, hanem egy független. Óriási üdvrivalgás tört ki szinte a teljes magyar médiában, az össszes szerkesztőségben láthatóan pezsgőt bontottak, hangosan ünnepeltek, mindenki címlapon hozta a számukra jó hírt. És valljuk be, okkal voltak olyan büszkék, hiszen a kormány megroppanó népszerűségét egyedül a brutális túlsúlyban lévő rendkívül agresszívan támadó ellenzéki médiumoknak köszönheti.

Most a hétvégén Budapesten tartottak időközi választást, ahol a Fidesz jelöltje óriási fölénnyel nyert. Nem meglepő módon most elmaradt az ünneplés, sőt a régi jó fegyvert, a tudatos és módszeres agyonhallgatást választották ezúttal is az elvtársak.

De az egészben nem is ez a legelképesztőbb, hanem az, hogy a győri választási eredményekről a Magyar Nemzet és a HírTv nem számolt be, ami egyáltalán nem ördögtől való, viszont az Index címlapján hirdette és fröcsögött a kormánypárti médiumokra, hogy micsoda aljas pártszolgálatosok. Most az Index agyonhallgatja, hogy agyonhallgatta a fideszes győzelmet. Pedig az egyik esetben bevalottan pártközeli médiumokról van szó, míg a másik próbálja ezt tagadni...szerencsére egyre nehezebb így.

 

1 komment

Címkék: média index politika sajtó fidesz orbán viktor liberális csalás manipuláció értelmiség kettős mérce baloldali lakájmédia cselédmédia kormányellenes

A bejegyzés trackback címe:

https://kettos-merce.blog.hu/api/trackback/id/tr232907802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

imagepeace · http://imagepeace.blogspot.com/ 2014.06.10. 22:36:01

" brutális túlsúlyban lévő rendkívül agresszívan támadó ellenzéki médiumoknak köszönheti. "
ezt irod..
Bocsanat Te hol elsz? mar hogy tulsulyban latod az ellenzeki mediumokat.. nem is ertem... Es mielott elmondanal mindenfele bertrollnak vagy minek is .. nem nem fizet senki ezert es nem is fogadott fel senki... csak eppen nem tartom igaznak amit irsz... Talan segitene ha leullnel es leirnad egy cetlire azokat a mediumokat amik eszedbe jutnak vagy amit meg tudsz nezni mekkora peldanyszamba mekkora latogatottsaggal birnak majd szepen bedobalnad ket kalapba.. a vegen a szamolasnal asszem meglepodnel..
gondolom en...
süti beállítások módosítása