HTML

Tőről metszett kettős mérce

Világszerte, de a magyar közéletben különösen jellemző a kettős mérce, ami elsősorban az eufemisztikusan "balliberális" médiaként aposztrofált nyomasztó túlsúlyú lakájmédiának köszönhető. A blog célja elsősorban a hazai nyilvánosság által alkalmazott kettős mérce könyörtelen leleplezése.

Friss topikok

Linkblog

Hogyan manipulál mindannyiunkat a cselédmédia?! II.

2011.04.08. 09:36 proeskontra

 A Fidesz csak visszakapja, amit Gyurcsány alatt művelt... Megint tudatosan hamisít és manipulál a külföldi lakájmédia oszlopos tagja, az Economist. Ugyanis az őszödi beszéd és egy bevallottan elcsalt választás után döntött úgy a Fidesz és a KDNP, hogy Gyurcsány felszólalásainál kivonul, de még ekkor is a frakcióvezetők teljes mellbedobással képviselték a két ellenzéki pártot. Ráadásul a Fidesz és a KDNP folyamatosan és aktívan részt vett a parlamenti és bizottsági munkában. Ezzel szemben az MSZP és az LMP házszabályellenesen a törvénykezési munkából teljes mértékben kivonják magukat, sem a parlametni, sem a bizottsági vitában nem vesznek részt. Ráadásul se őszödi beszéd, se csalás nem indokolja tettüket. Így az Economist részéről az egész nem több ócska bolsevik trükknél.

Aki nem hiszi, hogy egy tekintélyes gazdasági lap ismételten szándékosan ennyire durván hamisít és csúsztat, az itt olvashat összefoglalót a cikkről:

 

http://index.hu/belfold/2011/04/07/az_economist_szerint_visszakapja_a_fidesz_amit_gyurcsany_idejen_csinalt

2 komment

Címkék: média index fidesz gyurcsány csalás manipuláció economist lakájmédia cselédmédia

A bejegyzés trackback címe:

https://kettos-merce.blog.hu/api/trackback/id/tr552808958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fidesz = házmesterek pártja 2011.04.16. 13:48:03

Milyen elcsalt választás? Jahogy ezt a förmedvényt egy tetves kis narancs-komcsi írta? Pardon...

proeskontra · http://kettosmerce.blog.hu/ 2011.04.20. 14:06:13

Gyurcsánnyal vitatkozol, nem velem, kedves vörös náci.
süti beállítások módosítása